Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.05.2010 01:06 - Градът в карти. Лондон. Рим. Прага. Виена
Автор: knigomrezha Категория: Изкуство   
Прочетен: 1694 Коментари: 0 Гласове:
0



С какво ще остане една екскурзия незабравима? Как да не губим време в лутане за обикновен ресторант или пазар? Как да намерим музей, театър, книжарница? На всички тези въпроси и на още много други, изискващи полезна информация, отговаря издателство Унискорп, което пусна на книжния пазар поредица пътеводители - Градът в карти.


imageЛондон. Градът в карти
Цена: 14 лв. -> 13,30 лв.

Лондон е един от най-космополитните и скъпи градове в света. Столицата на Обединеното кралство се е превърнала в туристическа атракция и притегателен център за милиони туристи всяка година. Но как да се ориентирате сами из Лондон и да изкарате една незабравима екскурзия? Как да извлечете най-голяма полза от своето пътуване? На всички тези въпроси ще отговори пътеводителят Градът в карти. Лондон.


Изданието е най-доброто, което може да бъде открито на пазара, и е модерна поредица пътеводители, достойна за всеки себеуважаващ се пътешественик или турист.


"Градът в карти. Лондон" е практичен и удобен за ползване в движение, пълен с най-актуалните данни, необходими на туриста. Гидът е за хора с всякакви вкусове и различни финансови възможности. В пътеводителя е направен подбор на задължителни места за посещение; включена е селекция на стотици адреси на ресторанти, клубове, магазини, барове, театри, пазари, хотели. "Градът в карти. Лондон" включва цялостна и полезна информация, планове и добри съвети, за да опознаете един от най-забележителните градове на Европа. Могат да бъдат отрити всякакви полезни факти като например какъв бюджет ви е необходим за екскурзия до Лондон, цените на напитките в заведенията, къде се намират кафетата с уайрлес в града, важни телефонни номера и уебсайтове. Гидът показва не само културните забележителности, но и местата за пазаруване, където се правят разпродажби; посочва на туриста най-добрите клубове, барове, кафенета, ресторанти и дава изчерпателна информация за транспорта в града.


*


Рим. Градът в карти
Цена: 14 лв. -> 13,30 лв.

imageРим е един от най-големите европейски градове, любима дестинация на туристите заради древната му история, култура и прекрасна кухня. Но как да се ориентирате сами из Вечния град и да извлечете най-голяма полза от своето пътуване?


"Градът в карти. Рим" съдържа обновена информация за транспорта, заведения, цени, работното време на търговски и  културни обекти. "Градът в карти. Рим" е практичен и удобен за ползване в движение. Пътеводителят представя обща карта на италианската столица, където са посочени десетте най-важни обекта за посещение във всеки район на града. Ще получите полезна информация, планове и добри съвети, за да живеете с ритъма на Рим. Авторите са се погрижили да направят подбор на 60 задължителни места, селекция на 150 адреса на ресторанти, енотеки, кафенета, барове, театри, концертни зали, магазини, пазари, хотели. Джобният формат пътеводител съдържа и указател на улиците, паметниците и забележителностите по азбучен ред, най-важната информация за транспорта и начините за придвижване в града.


*


image


Прага. Градът в карти
Цена: 14 лв. -> 13,30 лв.

Как да се ориентирате сами в един от градовете с най-забележителна архитектура и незабравима атмосфера? Има ли начин да направите екскурзията си до Прага незабравимо преживяване?


На тези въпроси ще отговори пътеводителят "Градът в карти. Прага". Заради удобния си формат "Градът в карти. Прага" е практичен за ползване в движение. Пътеводителят представя обща карта на чешката столица, където са посочени десетте най-важни обекта за посещение във всеки район на града. Авторите са се погрижили да направят подбор на 60 задължителни места, селекция на 150 адреса на ресторанти, бирарии, кафенета, чешки пъбове, барове, театри, концертни зали, магазини, пазари, хотели. Освен традиционните карти и любимите места на туристите, могат да бъдат отрити всякакви полезни факти като например какъв бюджет ви е необходим за екскурзия до столицата на Чехия, типичните специалитети в заведенията, цените на напитките, календар на интересните събития през годината, телефонни номера и уебсайтове.


*


Виена. Градът в карти
Цена: 14 лв. -> 13,30 лв.

imageКак да се ориентирате сами из Виена и да изкарате една незабравима екскурзия? Как да извлечете най-голяма полза от вашето пътуване?


"Градът в карти. Виена" представя обща карта на австрийската столица, където са посочени десетте най-важни обекта за посещение във всеки район на града. Ще получите ценна информация, планове и добри съвети, за да живеете с ритъма на великолепната Виена. Авторите са се погрижили да направят подбор на 100 задължителни места, селекция на 200 адреса на ресторанти, бирщубен, кнайпен, барове, театри, концертни зали, магазини, пазари, хотели. Освен традиционните карти и информация за най-посещаваните места, могат да бъдат отрити всякакви полезни факти като например какъв бюджет ви е необходим за една екскурзия до столицата на Австрия, типичните изрази, цените на напитките в заведенията, календар с интересните събития през годината, полезни телефонни номера и уебсайтове.


.


.



Източник: http://knigomrezha.info/%d0%b3%d1%80%d0%b0%d0%b4%d1%8a%d1%82-%d0%b2-%d0%ba%d0%b0%d1%80%d1%82%d0%b8-%d0%bb%d0%be%d0%bd%d0%b4%d0%be%d0%bd-%d1%80%d0%b8%d0%bc-%d0%bf%d1%80%d0%b0%d0%b3%d0%b0-%d0%b2%d0%b8%d0%b5%d0%bd%d0%b0/


Тагове:   виена,   Лондон,   прага,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: knigomrezha
Категория: Изкуство
Прочетен: 587431
Постинги: 215
Коментари: 65535
Гласове: 693
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031