Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.08.2009 11:01 - Петте най-продавани книги през юли в книжарница "Книгосвят"
Автор: knigomrezha Категория: Изкуство   
Прочетен: 1714 Коментари: 0 Гласове:
6

Последна промяна: 03.08.2009 11:02


Приятели на книгата, ако не ми мине котка път, в началото на всеки месец в Книгомрежа ще откривате месечната класация на книжарница "Книгосвят" за 5-те най-продавани книги. Надявам се тя да бъде не само ориентир за това какви книги се купуват най-много, а и да провокира размисли по темата какви книги българинът купува най-много, от какви книги се интересува, за какви книги би дал пари, въпреки кризата... Ще видите, че практиката е доста различна от това, което смятаме за стойностно  самите ние, и от това, което чрез медиите издатели, книжари, писатели и критици ни препоръчват. Но... изводите всеки да ги прави сам. Ще се радвам, ако споделите собствените си впечатления под този пост. Очаквам ви!


А сега, ето и КЛАСАЦИЯТА на
книжарница "Книгосвят" за ЮЛИ:


1.
Космически навигатор от Гал Едем Сасон, изд. Кибеа, 2009, 432 стр., 25 лв. (23.75 лв.)

image
Книгата е от категория
Езотерика. Духовни учения > Астрология и номерология

Като комбинира неостаряващите прозрения на Астрологията с дълбоката архетипна мъдрост на Кабала, тази книга дава отговор на много въпроси: Какъв е смисълът на живота? Кога ще открия другар по душа? Какво ще се случи с мен, след като умра? Подвластен ли съм на моята астрологична съдба или мога да я променя? Как да се спогодя с моя шеф? И още, и още...


2.
Подагра. Всичко за болестта на кралете от Кира Рогозинникова, изд. Хомо Футурус, 2007, 142 стр., 8 лв.

image
Книгата е от категория
Медицина за всеки > Методи и лечение

Разгледайте алегоричните картини от миналото, изобразяващи човешките страдания. Как мислите, какво е вдъхновявало художниците? Кой недъг предишните поколения са асоциирали с непоносими мъки? Тъкмо пристъпът на подагра. Поставили са ви диагноза подагра? Хайде заедно да се опитаме да разберем как се е случило това с вас и какво е необходимо да предприемете. С какви методи на лечение разполагат съвременните лекари? Какво препоръчва народната медицина при болестта подагра?


3.
Хищници и тяхната плячка + 2 чифта 3D очила, изд. Унискорп, 2009, 19 стр., 7 лв.

image  
Книгата е от категория
Литература за деца и юноши > Занимателни книги

Екстремна мисия 3D съдържа 4 книжки за деца с образователна цел. Всяка една е своеобразно приключение, но не обикновено, а такова с 3D очила в един желан и непознат свят. Екстремна мисия 3D подканва читателя да стане участник в уникална приключенска мисия – назад във времето, в света на дивите животни, в Космоса и в света на модерните технологии. Книгите са предназначени за малкия читател, който ще премине през различни етапи от всяко едно приключение, за да открие стъпка по стъпка една нова реалност. Специалната изненада на издателство "Унискорп" е, че всяка книжка с мисия съдържа два чифта 3D очила, създадени специално за триизмерните картинки в Екстремна мисия 3D.


4.
Методът Гейбриъл от Джон Гейбриъл, изд. Хермес, 2009, 240 стр., 9.95 лв.

image  
Книгата е от категория
Медицина за всекиЛечебно хранене. Гладуване

Защо традиционните диети се оказват неефективни в дългосрочен план? Защо понякога ни се струва, че собственото ни тяло саботира усилията ни да отслабнем?
На този въпрос се опитва да си отговори Джон Гейбриъл, който години наред се бори с килограмите, прилагайки безуспешно всички възможни диети. Отчаян, Джон започва свое собствено проучване, продължило с години, което го довежда до шокиращия извод, че не може да отслабне, ЗАЩОТО ТЯЛОТО МУ ИСКА ДА Е ДЕБЕЛО.


5.
Затъмнение от Стефани Майър, изд. Егмонт България, 2009, 640 стр., 21.90 лв. (20.81 лв.)

image  
Книгата е от категория
Преводна художествена литератураСветовна прозаФантастика, фентъзи. Хорър

Всичко започва там, където свършва
НОВОЛУНИЕ. Бела отново е с Едуард, повярвала най-после във възможността той да я обича. Но опасността не закъснява – серия кръвожадни убийства в Сиатъл, непознат посетител и... заплахата от нова рана вътре в сърцето й. Възможно ли е една всепоглъщаща любов да оставя място за друга? Какво означава живот и какво смърт, когато в уравнението се намеси вечността? Нима естественото би могло да съществува в един населен със свръхестествено свят?
Отговорите в ЗАТЪМНЕНИЕ .



Тагове:   книжарница,   книги,


Гласувай:
6



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: knigomrezha
Категория: Изкуство
Прочетен: 591139
Постинги: 215
Коментари: 65535
Гласове: 693
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930